Laat uw huis niet in rook opgaan

Robeco is uw expert in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant voor het onderhoud van uw schouw

In uw huis wilt u zich natuurlijk uiterst veilig voelen. Uw woning is uw thuishaven, een plaats waar u en uw gezin in absolute rust en veiligheid tijd kunnen doorbrengen. Heeft u een schouw, laat deze dan regelmatig onderhouden. Robeco is uw specialist in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant voor het onderhoud en herstellen van uw schouw!

Waarom is het onderhoud van uw schouw belangrijk? 

Als uw rookkanaal verstopt is, kunnen gassen zoals ook het uiterst schadelijke CO (koolstofmonoxide) uw huis niet deftig verlaten. CO is een geurloos en onzichtbaar gas dat bij inademing de dood tot gevolg kan hebben. Ook veel woningbranden ontstaan uit een brand in de schoorsteen. Dit is vaak het gevolg van roet- of teerophoping. Robeco kijkt welke uw behoeften zijn, controleert uw schoorsteen en voert het nodige onderhoud uit op de manier en met de materialen die het beste bij uw schouw passen. Wij verwijderen vogelnesten en plaatsen eventueel roosters zodat ze niet kunnen terugkomen. Wij installeren ook roetschuifjes, regenkapjes, trekregelaars en flexibele innox buizen, … Kortom, alles wat uw schouw kan nodig hebben. Zo kan u gerust ademhalen en genieten van een gezellige avond bij de haard of kachel!

Voor een centraal rooktoestel type b is een reiniging bovendien bij wet verplicht! Na reiniging ontvangt u van ons een reinigingsattest dat u kan voorleggen aan uw verzekering. Wacht niet langer en bel ons vandaag nog op voor uw afspraak!

 

Contacteer ons!015/70 92 59