Een professionele installatie en een hartverwarmende service

Robeco in Antwerpen is uw betrouwbare partner voor het plaatsen van uw mazoutketel

Heeft u net gebouwd en bent u aan het hoofdstuk “centrale verwarming” toegekomen? Of is uw oude CV ketel simpelweg aan vervanging toe? Robeco in Antwerpen is uw expert voor het laten plaatsen of vervangen van uw gasketel. Wij werken enkel met materialen van zeer hoge kwaliteit, aan een eerlijke prijs. Ook staan wij bekend voor onze uitstekende service: in eerste instantie helpen wij bij de keuze met de mazoutketel op uw maat. Voor een onderhoud of herstellingen na installatie, zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. U kan altijd beroep op ons doen en hoeft dus niet steeds opnieuw op zoek te gaan als er reparaties moeten gebeuren.

Wij plaatsen mazoutketels en condensatietoestellen op een uiterst precieze manier. Robeco is uw betrouwbare partner voor zowel de installatie als het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel. Met meer dan 15 jaar ervaring kan u zeker van zijn dat u waar krijgt voor uw geld. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een snelle en kwaliteitsvolle service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Neem vandaag nog contact met ons op!

Met 15 jaar ervaring is Robeco uw betrouwbare partner in Antwerpen. Wij hebben al talloze kleine particuliere en grote industriële projecten onder handen genomen en weten dus heel goed wat we doen. We bekijken steeds welke behoeften spelen en bekijken samen met u wat we aan uw schoorsteen moeten herstellen. Wij werken met de beste materialen en laten uw huis proper achter. Wacht niet langer, maar bel ons vandaag nog op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!0484 29 60 52