Specialist in gevelreiniging

Nood aan een specialist die de gevelreiniging regio Antwerpen uit handen neemt? Dan kan u rekenen op de vakkennis van Robeco. Maar ook voor een dakreiniging (ontmossen van daken), en het reinigen van terrassen, opritten en parkings kunt u staat maken op deze firma.

Reinigen van gevels en daken 

Een vervuilde gevel opfrissen of uw dak een stevige onderhoudsbeurt geven? Wij reinigen uw daken en gevels zeer grondig. Zo kan u weer een hele tijd verder. Hiervoor maken wij gebruik van hogedrukreiniger en stoomdruk. Deze werkwijze verloopt erg voorzichtig om uiteraard geen schade aan uw gevels en daken te veroorzaken. Al onze producten waarmee wij aan de slag gaan zijn biologisch en milieuvriendelijk. Dankzij onze manier van werken garanderen wij u 80% vochwerende gevels en daken die op hun beurt ademvrij zijn en u verkrijgt geen enkel kleurverschil!

Tevens kan u bij ons aankloppen om uw daken te laten ontmossen. Mos op uw daken is niet zo onschuldig als het eruit ziet. De wortels zetten zich namelijk vast in de dakbedekking. Deze kunnen - zeker na vriesweer - stevige schade veroorzaken. Om dit te vermijden maakt u best een afspraak met Robeco en wij komen een dakontmossing uitvoeren.

Reinigen van parkings, terrassen en opritten

Tevens zijn wij ook uw partner voor de reiniging van tuinpaden, terrassen, parkings en opritten. Perfect binnen de afgesproken termijn realiseert deze ervaren aannemer voor u alle werken! Laat ons zorg dragen voor uw reinigingswerken en u kunt binnen de kortste keren genieten van een stralend resultaat.

Contacteer ons!015/70 92 59