Bij ons is uw huis in veilige handen!

Robeco onderhoudt en herstelt uw schoorsteen en CV-ketel

Natuurlijk wil u dat uw huis een veilige plaats is voor uzelf en uw gezin. Daarom is het van groot belang dat zowel uw schoorsteen als uw CV-ketel jaarlijks laat reinigen door een specialist. Robeco is met meer dan 15 jaar ervaring uw betrouwbare partner in het onderhoud van schoorstenen en centrale verwarmingsketels. Wij zetten ons in met een passie voor het vak en bespreken steeds met u waar uw wensen en behoeften liggen.

Een schoorsteen die niet gereinigd wordt, kan een oorzaak zijn van levensgevaarlijke problemen zoals schoorsteenbrand of CO-vergiftiging. Daarom is het van groot belang dat u regelmatig beroep doet op een specialist voor het zuiver houden van uw schouw. Voor een centraal rooktoestel type b is het bovendien bij wet verplicht om bij regelmaat een onderhoud te laten plaatsvinden. Laat ook snel de nodige herstellingen uitvoeren indien u een defect opmerkt.

Robeco gaat op een uiterst vakkundige manier te werk, met professionele materialen. Wij bekijken van schouw tot schouw hoe we het best te werk gaan en zorgen ervoor dat uw huis zo proper mogelijk blijft. Ook voor CV-ketels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen en onderhouden mazoutketels. Een deskundige reiniging en het herstellen van defecten is ook hier van erg groot belang voor uw veiligheid én bovendien ook bij wet verplicht.

Met Robeco haalt u een professionele schoorsteenveger in huis. Wacht niet langer, maar contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Contacteer ons!015/70 92 59